Resultaten voor powerpoint animatie

powerpoint animatie
 
Het maken van animaties in PowerPoint PPT Solutions.
In deel 2 zal het Deelvenster Animatie besproken worden, waarin wij uitleggen hoe je je animatie op de juiste volgorde kunt laten afspelen en hoe lang deze animatie duurt. Meer weten over animaties in PowerPoint? Reageer dan snel via het contactformulier!
computerhandleiding bewegende-beelden-powerpoint, film, filmpje, animatie.
In het rechter scherm kunt u ook de muisklik optie uitschakelen de animaties worden dan vanzelf afgespeeld. Dan klikt u in het scherm rechts Aangepaste animatie en kies u Wijzigen zo voorkomt u dat er een extra effect wordt toegevoegd in plaats van een huidige wordt gewijzigd.
Zoom-animatie in PowerPoint maken.
Deze optie staat standaard op Bij klikken, maar je kunt er ook voor kiezen om de animatie automatisch op te laten starten voor of na een andere animatie of handeling.: Je geïmproviseerde zoom-functie is nu klaar voor gebruik. Powerpoint inzoomen afbeelding.
Animaties in PowerPoint Haal meer uit Microsoft Office.
Een van de manieren om dit voor elkaar te krijgen is het gebruik van Animaties. Een tijdje geleden schreef ik een blogartikel over Overgangen in PowerPoint. Bij Overgangen gaat het over de wisseling van de ene dia naar de andere dia. Animaties zijn bedoeld voor de informatie op de dia zelf. Dit kan dus tekst zijn, maar bijvoorbeeld ook afbeeldingen, tabellen of grafieken. Gebruiken van animaties. Om een animatie toe te passen selecteer je eerst het object afbeelding, grafiek, tabel en dergelijke of ga je in je tekst staan, dan klik je op het tabblad Animaties en kies je een van de Animaties.
Meerdere animatie-effecten toepassen op één object PowerPoint.
Animatie toepassen op dia s. Meerdere animatie-effecten toepassen op één object. Meerdere animatie-effecten toepassen op één object. PowerPoint voor Office 365 PowerPoint 2016 PowerPoint 2013 Meer. U kunt meerdere animatie-effecten toepassen op een enkele tekenreeks of een object, zoals een afbeelding, vorm, of SmartArt-graphic.
Tekst of objecten van animatie voorzien PowerPoint.
Tekst of objecten van animatie voorzien. PowerPoint voor Office 365 PowerPoint 2016 PowerPoint 2013 PowerPoint 2010 PowerPoint 2007 PowerPoint Online Meer. U kunt animatie toevoegen aan tekst, afbeeldingen, vormen, tabellen, SmartArt-graphics en andere objecten in uw PowerPoint-presentatie. Met effecten kunt u objecten laten verschijnen, verdwijnen of verplaatsen.
Powerpoint 2010 vertragen van animaties langer dan 59 seconden Microsoft Community.
In Powerpoint 2010 probeer ik op muziek een aantal successen te laten zien. Ik krijg het alleen niet ingesteld om een vertraging van een effect langer dan 59 seconden in te stellen. Wat ik ook doe en probeer, hij springt constant terug op 59 seconden. Wie weet hoe ik dit wel moet instellen? Deze thread is vergrendeld. Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Ik heb dezelfde vraag 1. Abonneer op RSS-feed. Laatst bijgewerkt 15 juni 2018 Views 468 Van toepassing op.: Luc Sanders Gereageerd op 5 december 2012. In het animatiedeelvenster, klik op het lijstpijltje van de animatie die je langer dan 60 seconden wil vertragen en kies geavanceerd tijdschema weergeven.

Contacteer ons