Meer resultaten voor presentatie online maken

presentatie online maken
 
4 tools om een mooie presentatie te maken Vernieuwenderwijs.
Een mooi platform wat ook erg makkelijke werkt. Pear Deck is een website waarmee je een interactieve presentatie kunt maken, die leerlingen of collegas tegelijkertijd met jou op hun eigen device kunnen zien. Je maakt een presentatie, deelt deze middels een code en vervolgens gaan zij automatisch tegelijkertijd met jou door de slides heen.
Logiciel de présentation Outils de présentation en ligne Prezi.
English Español Deutsch Português Français Magyar Italiano. La balise vidéo n'est' pas prise en charge par votre navigateur. Selon les chercheurs de Harvard, Prezi est plus captivant, plus persuasif, et plus efficace que PowerPoint. Voir le fonctionnement. Découvrez la science derrière Prezi.
Prezi GratisSoftware.nl Downloads.
De gratis online versie van Prezi heeft als nadelen dat er een logo van Prezi op de presentatie komt en dat de Prezi op de website opgeslagen wordt en publiekelijk toegankelijk is. Als u dit niet wilt dan moet u betalen voor privé-opslag. Ook kunt u dan offline presentaties maken en uw eigen logo toevoegen.
Presentaties maken Webwijzer.
Er is meer dan PowerPoint: met deze online tools kun je ook een uitstekende presentatie maken. Sommige presentatieprogramma's' lijken sterk op PowerPoint, anderen zijn bijvoorbeeld meer gericht op design. Kijk voor online foto presentaties op: Slideshow maken. Wat is een goede presentatie?
Een presentatie online maken, opslaan en delen PowerPoint.
Opmerking: In PowerPoint Online worden uw wijzigingen automatisch opgeslagen terwijl u bezig bent en wordt uw bestand opgeslagen in OneDrive. Zie ook: Sla uw presentatie lokaal op. Zie Basistaken in PowerPoint Online voor gedetailleerde instructies voor het maken van een basispresentatie in PowerPoint Online.
Top 20 Online presentatie tools Frankwatching.
een overzicht van online tols om presentaties te maken. 9 maart 2008 om 2214.: Top 20 Online presentatie tools Frankwatching is een interessant overzicht van een aantal alternatieven om presentatie te maken. Je moet geen software meer aankopen en installeren.
Microsoft PowerPoint Online Samenwerken aan PowerPoint-presentaties.
Google Presentaties: maak en bewerk presentaties online, helemaal gratis.
Je kunt zelfs de revisiegeschiedenis gebruiken om oude versies van dezelfde presentatie te bekijken, gesorteerd op datum en degene die de wijziging heeft aangebracht. Werkt met PowerPoint. Je kunt Microsoft PowerPoint-bestanden openen, bewerken en opslaan met de Chrome-extensie of de app. Je kunt PowerPoint-bestanden converteren naar Google-presentaties en omgekeerd. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over bestandsindelingen. Niet configureren, maar presenteren.

Contacteer ons