Meer resultaten voor powerpoint workshop

powerpoint workshop
 
Training: Workshop: PowerPoint vormgeving met impact Van kernboodschap naar visualisatie PowerPoint training Springest.
Workshop: PowerPoint vormgeving met impact Van kernboodschap naar visualisatie PowerPoint training. Iedereen" kent ze wel; saaie en te lange presentaties waarbij de Powerpoint slides worden gebruikt als autocue. We willen het graag allemaal anders zien / doen, maar zeg nu eerlijk.
PowerPoint cursus.
PowerPoint cursus voor managers. PowerPoint cursus voor financials. PowerPoint cursus voor het secretariaat. PowerPoint tips tricks workshop. PowerPoint tips tricks workshop in combinatie met PowerPoint e-Learning. Huisstijl automatisering in PowerPoint. Interactieve PowerPoint presentatie met Office Mix. Wij verzorgen cursussen voor alle PowerPoint versies.
Cursus PowerPoint? PowerPoint trainingen en workshops.
Het was een erg leuke, interessante en leerzame PowerPoint cursus, die met veel expertise werd geleid. Veel van hetgeen ik geleerd heb tijdens de workshop was meteen toepasbaar in de praktijk. Kortom erg blij dat ik de workshop heb gevolgd.
PowerPoint training met impact. Bekijk de data en meld je aan! play. quote-left. quote-right. quote-left. quote-right. quote-left. quote-right.
Hiermee maak je direct kennis met de slimste PowerPoint technieken die je tijd besparen en plezier opleveren. Zo bouw je tijdens de workshop een waardevolle bibliotheek van dias die je kunt gebruiken in je dagelijkse werk en passen bij je eigen presentatiestijl.
Workshop: PowerPoint workshop gevorderden Springest.
PowerPoint workshop gevorderden. Een" bijzonder leerzame powerpoint workshop! PPT expert Robbert van Brummen deelt zijn kennis met passie en enthousiasme. Een aanrader voor iedereen die met Powerpoint werkt of ermee te maken heeft, ook als je het programma wel denkt te kennen.
Workshops presenteren VDAB.
Kom naar deze workshop en leer hoe je ten volle gebruik maakt van PowerPoint om de meest verfijnde en krachtige presentaties te maken. Je kan de theorie uit de online cursus MS Windows 8.1 praktisch toepassen. Het is een troef als je eerst deelneemt aan de workshop Start to Windows: organiseer je pc en de workshop Start to presenteren: een krachtige presentatie.
PowerPoint Workshop Wordt een PowerPoint specialist!
Omdat wij de laatste tijd steeds meer vragen krijgen van klanten die zélf ook aan de slag willen met PowerPoint hebben we besloten om een workshop te organiseren bij ons op kantoor. Een PowerPoint workshop die ervoor zorgt dat jij ook een PowerPoint superheld wordt!
PowerPoint design maken: ontwerp krachtige slides voor betere presentaties. expertacademy-logo-black.
Deze opleiding is ook beschikbaar als personal coaching, in-company training of compacte workshop. Contacteer ons voor meer info of een voorstel op maat. Referenties Wat onze klanten denken van deze opleiding. In" de cursus kregen we heel wat tips tricks voor een geslaagde Powerpoint presentatie.

Contacteer ons