Op zoek naar PowerPoint Video?

PowerPoint Video
 
Van uw presentatie een video maken PowerPoint.
Van uw presentatie een video maken. PowerPoint voor Office 365 PowerPoint 2016 PowerPoint 2013 PowerPoint 2010 Meer. Wanneer u een opname van een presentatie maakt, worden alle bijbehorende elementen zoals gesproken tekst, animatie, bewegingen van de aanwijzer en tijdsinstellingen opgeslagen in de presentatie zelf.
Video in PowerPoint Haal meer uit Microsoft Office.
Dat hoeft helemaal niet, je kan de video in PowerPoint zelf zetten, zodat je de presentatie niet hoeft te verlaten! Om een video in je presentatie te plaatsen ga je naar het tabblad Invoegen en kies je bij Media voor Video en vervolgens voor Video op mijn pc Zoek de juiste video en klik op Invoegen.
Een video invoegen in Powerpoint wikiHow.
English: Embed Video in PowerPoint, Italiano: Inserire un Video in PowerPoint, Português: Anexar Vídeo no PowerPoint, Español: incrustar un video en PowerPoint, PowerPoint, PowerPoint, Deutsch: Einfügen von einem Video in PowerPoint, Français: intégrer une vidéo dans PowerPoint, Bahasa Indonesia: Memasang Video di PowerPoint, etina: Jak vloit video do PowerPointu, PowerPoint, Embed PowerPoint, Ting Vit: Nhúng video vào PowerPoint, PowerPoint.,
Een videobestand invoegen en afspelen vanaf uw pc of OneDrive PowerPoint.
Converteer het bestand naar een Microsoft Windows-videobestand avi of een ander compatibel multimediabestand dat in PowerPoint 2007 kan worden ingevoegd. Zie Ondersteunde video en audiobestandsindelingen in PowerPoint voor informatie over het converteren van videobestanden en de bestandstypen die in PowerPoint worden ondersteund.
Ondersteunde video en audiobestandsindelingen in PowerPoint Office-ondersteuning.
Ondersteunde video en audiobestandsindelingen in PowerPoint. PowerPoint voor Office 365 PowerPoint voor Office 365 voor Mac PowerPoint 2016 PowerPoint 2013 PowerPoint 2010 PowerPoint 2007 PowerPoint 2016 voor Mac PowerPoint voor Mac 2011 PowerPoint voor iPad PowerPoint voor iPhone PowerPoint voor Android-tablets PowerPoint voor Android-telefoons PowerPoint voor Windows Phone 10 PowerPoint Mobile Meer.
Een video toevoegen aan uw PowerPoint-presentatie PowerPoint for Mac.
Als u de video wilt bekijken, klikt u op de knop Afspelen die wordt weergegeven op de video. Sart om de video te bekijken Diavoorstelling en open de dia met de video. Een koppeling vanaf de computer naar een filmbestand invoegen in PowerPoint 2011 voor Mac.
Video's' bewerken in PowerPoint in stap-voor-stap uitleg!
Ik heb meerdere problemen bij het maken van een video van mijn powerpoint presentatie. Een video maken van mijn powerpoint presentatie zonder een ingesloten video lukt wel, maar zodra ik een video toevoeg aan mijn powerpoint presentatie van Youtube, komt er een foutmelding: Het maken van de video is mislukt.

Contacteer ons