Resultaten voor powerpoit

powerpoit
 
PowerPoint: alles wat je moet weten over PowerPoint!
Daarom zijn we gebruikers steeds meer aan het helpen om het gereedschap automatisch her te verpakken, de tool Designer is daar een uitstekend voorbeeld van. Als je een afbeelding op de slide plaatst, dan geef Designer automatisch aanbevelingen voor mooie slides.
10 tips voor een goede Powerpoint presentatie Spijker en Co.
Vraag van te voren na welke apparatuur beschikbaar is, probeer de presentatie vooraf uit, zet een eventuele schermbeveiliging uit, houd afdrukken bij de hand voor het geval de techniek u in de steek laat. Heeft u hulp nodig bij het maken van een mooie template voor Powerpoint of een complete Powerpoint presentatie?
Gratis Microsoft Office Online Word, Excel, PowerPoint.
Maak en bewerk mooi verzorgde cv's, nieuwsbrieven en documenten en nodig anderen uit om ze in realtime te redigeren en eraan mee te schrijven. Bespaar tijd met gratis sjablonen met onder meer opmaakfuncties voor de vereisten voor de APA, MLA en Chicago-stijl.
Microsoft PowerPoint Wikipedia.
Tot aan versie 2002 werd het programma gewoon PowerPoint genoemd, vanaf versie 2003 werd het Microsoft Office PowerPoint om duidelijker te maken dat het een onderdeel was van de Microsoft Office-suite. In het Nederlands wordt de merknaam PowerPoint ook wel gebruikt als soortnaam.
PowerPoint maken? In 12 stappen een inspirerende PowerPoint maken.
We staan stil bij de belangrijkste punten voor het maken van een sterke en inspirerende PowerPoint. Niet alleen helpen we je met het creƫren van PowerPoint slides, maar geven we je ook een aantal handvatten om een doeltreffende presentatie te realiseren.
Microsoft PowerPoint in de App Store.
U kunt nieuwe presentaties maken of verder werken aan eerder gemaakte presentaties. Uw presentaties worden gesynchroniseerd in OneDrive, u kunt een presentatie beginnen met een desktopkopie van PowerPoint en vervolgens deze bewerken en geven met de mobiele versie van PowerPoint.
Download PowerPoint 2016 voor online PPT-presentaties.
Vertaal je dia's' eenvoudig in de gewenste taal en gebruik de ingebouwde toegankelijkheidscontrole om te controleren of je publiek niets hoeft te missen. Met Office 365 kun je samenwerken met realtime cocreatie en opmerkingen om feedback van teamleden te krijgen over je presentatie.
Microsoft PowerPoint Online Samenwerken aan PowerPoint-presentaties.

Contacteer ons