Resultaten voor interactieve presentaties

interactieve presentaties
 
Sway Maak prachtige interactieve presentaties gratis downloaden Computer Idee.
Microsoft heeft al een tijdje Sway en die is sinds kort ook in het Nederlands beschikbaar. Met de Sway-app of de online-versie maakt u snel en gemakkelijk interactieve presentaties met tekst, beeld en snelkoppelingen die u vervolgens met anderen kunt delen.
Elf tips voor een interactieve presentatie Karen de Vries.
Daarmee creëer je ontspanning en maak je contact. Veel plezier met jouw interactieve presentatie. Wellicht ook interessant voor jou.: Presenteren, de voorbereiding. Floor op 28 juni 2017 om 0128.: Goede tips, thanx! Reactie verzenden Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Karen de Vries. Ontvang een mooi verhaal. en daarna inspirerende mails over Creëer je eigen mythe. Ja, ik wil geïnspireerd worden. dit veld niet invullen s.v.p. Wat ontdekte Katja in de workshop talent? 12 tips voor een zomerse privé-retraite. De sleutel tot geluk. Is geluk een mindset? Wat is creëer je eigen mythe? Wat heeft een kreeft te maken met het vervullen van een verlangen? Er zat een rups langs de weg. Je kunt het tweede bedrijf niet overslaan. Hoe je in de ergste storm een vis kan vangen? Talenten inzetten geeft voldoening. En toen viel het kwartje. Van Tak tot Talking stick. Word wie je NU bent. Waar sloof jij je voor uit? Moedige, kwetsbare presentaties.
SpiesSpreken Hoe maak ik mijn presentatie interactief?
Ik laat ze mijn belangstelling voor hen zien, ben echt nieuwsgierig en benieuwd naar hun reacties en wens ze vooral heel veel plezier met hun toekomstige presentaties. Wil jij ook meer interactie in je presentatie brengen? Doe dan mee aan de training Presenteren in 1 dag.
Wat is een interactieve presentatie? Bekijk de voordelen!
je maakt drie verschillende presentaties voor elke doelgroep. Je klik door naar de slides die je nodig hebt. Voorbeeld van een interactief menu. Wat is het nadeel als je geen interactief menu hebt? Alle bedrijfsinformatie wil je het liefst in één presentatie. Er staan al genoeg PowerPoint bestanden op je computer, evenals Word en Excel bestanden. Het is de presentatie waar alles in staat en dus heb je maar één bestand dat je af en toe wat kunt aanpassen. Waarom wel een interactieve presentatie en hoe ziet dat eruit?
Interactieve Powerpoint Presentatie Sendsteps.
Een goede opvolging van uw interactieve presentatie. Het voordeel van een interactieve powerpoint presentatie, is dat u niet alleen in het moment waardevolle informatie ontvangt, maar ook na afloop nog beschikt over alle reacties die niet plenair aan bod konden komen.
De 8 tools voor leukere presentaties bol.com Tech Magazine.
Bovendien kun je ze opnemen in de presentaties. Visme werkt met widgets, interactieve elementen, die je op het werkvlak sleept. Voor de afbeeldingen heeft Visme een eigen uitgebreide beeldbank. Dit programma moet het hebben van zijn grafische inventiviteit en van de slimme manier waarmee het gebruikers helpt smaakvolle presentaties te maken.
4 tools om een mooie presentatie te maken Vernieuwenderwijs.
Een mooi platform wat ook erg makkelijke werkt. Pear Deck is een website waarmee je een interactieve presentatie kunt maken, die leerlingen of collegas tegelijkertijd met jou op hun eigen device kunnen zien. Je maakt een presentatie, deelt deze middels een code en vervolgens gaan zij automatisch tegelijkertijd met jou door de slides heen. Hierbij is het, naast tekst, videos en afbeeldingen, ook mogelijk om vragen toe te voegen. Dit kunnen verschillende soorten vragen zijn, zoals een meerkeuze vraag, open vraag, tekenvraag of drag-en-drop vraag dingen op plekken neerzetten. Eventueel kun je Google Slides of PDF bestanden importeren om deze van vragen of andere elementen te voorzien. Pear Deck is gratis voor 1 docent met 30 leerlingen onbeperkt aantal presentaties.
Interactieve PowerPoint presentatie.
Maak daarom een interactieve PowerPoint presentatie! De volgende onderwerpen zijn standaard te vinden in iedere bedrijfspresentatie.: Over ons bedrijf organigram, tijdlijn, aantal, locaties etc. Doel van de presentaties. Interactieve PowerPoint presentatie. Door middel van het gebruik van hyperlinks is het mogelijk een interactie presentatie te ontwikkelen.

Contacteer ons