Zoeken naar leuke presentaties

leuke presentaties
 
10 alternatieven voor PowerPoint.
Deze tool is namelijk ideaal om geanimeerde presentaties in elkaar te boksen. Volgens de makers heb je al een professioneel resultaat in amper 20 minuten. De sleutel van het succes? Kant-en-klare templates die niet enkel fraai ogen maar ook heel snel aanpasbaar zijn. Enige voorwaarde: je moet van de Amerikaanse presenteerstijl met erg veel animaties houden. Klaar om wat visuele impact te creëren? Log in met je Google, Facebook of LinkedIn-account en je kunt aan de slag. Kies in de passende categorie één van de vele sjablonen en volg de wizard. In een handomdraai heb je een leuke manier om statistieken te tonen, een product of bedrijf voor te stellen, nieuwe diensten uit te leggen enzovoort.
4 tips om je presentatie origineel af te sluiten.
Je kunt er voor kiezen om daarna direct de antwoorden op de slide te tonen, zodat iedereen kan zien wat het juiste antwoordt is en waar de overige personen op hebben gestemd. Het is niet alleen een leuke manier om de presentatie af te sluiten, maar op deze manier dwing je de toehoorder om goed op te letten tijdens de presentatie.
Top 20 Online presentatie tools Frankwatching.
De tool is niet geschikt om presentaties te maken. SlideShare is een geweldige gratis service om presentaties te delen dus niet geschikt om presentaties te maken. Je kunt je PowerPoint, OpenOffice, Keynote of PDF-bestanden uploaden, taggen, embedden in sites, andere presentaties bekijken en zelfs reageren op individuele sites.
Help! Mijn presentatie is saai! 3: Tools om presentaties mee te maken Helpdesk.
Emaze is een online ontwerpapplicatie voor presentaties. In deze module werk je met templates waarmee je heel je presentatie kan maken. In tegenstelling tot de statische templates van PowerPoint zijn deze dynamisch en stijlvol! En met leuke extra's' om een toffe presentatie uit de hoed te toveren in luttele seconden!
5 tools voor een spannende presentatie Apps Software ComputerTotaal.
Je kunt hier geen presentaties in maken maar SlideShare is vooral ideaal als je presentatie online zichtbaar wilt maken. Je presentaties worden namelijk ook erg goed geïndexeerd door internet zoekmachines waardoor je in de zoekresultaten wordt getoond. Met de uitbreiding SlideCast kun je ook audio toevoegen aan je presentatie.
20 PowerPoint presentaties die elke marketeer zou moeten zien.
Een indrukwekkende openings-slide is dan een leuke optie. Bekijk hieronder een voorbeeld van Staples, waarin een logo animatie is toegevoegd. Voorbeeld 20: Pop-up menu. Wanneer je snel wilt navigeren door je presentatie is het mogelijk om in PowerPoint een Pop-up menu te maken. Hiermee kun je op iedere slide de agenda oproepen en vervolgens een nieuw onderwerp kiezen. Wat vond jij van ons bericht: 20 PowerPoint presentaties die elke marketeer zou moeten zien?
Spreekbeurt onderwerp vinden Spreekbeurten.info.
Hieronder staan wat leuke tips om een onderwerp te vinden gecategoriseerd per groep. Zo is het niet verstandig om voor je eerste spreekbeurt in bijvoorbeeld groep 4 direct een lastig onderwerp te kiezen. Tips voor je spreekbeurt in groep 4 en 5.
4 tools om een mooie presentatie te maken Vernieuwenderwijs.
Het is dan ook vooral gemaakt voor simpele/ rustige presentaties, waar weinig elementen bij komen kijken. Ook zijn er speciale opties voor docenten, zoals het opzetten van courses waarbij je diverse decks klaarzet voor studenten, die er middels een account op de website toegang tot krijgen.

Contacteer ons