Resultaten voor wat is powerpoint

wat is powerpoint
 
Hoe maak ik ene goede powerpoint presentatie?
Een mondelinge presentatie van onderzoeksresultaten kan versterkt worden door een een powerpoint presentatie te gebruiken. Maar dan moet deze wel aan een aantal eisen voldoen, anders is powerpoint eerder een kwaal dan een zegen. Een spreekbeurt, inleiding, presentatie is een performance. Verpest die niet door powerpoint te gebruiken als een autocue teleprompter. Je neemt de illusie weg, want het publiek ziet, wat jij ziet.
Wat is powerpoint?
Ook kunt u een kijkje nemen in onze rubriek Powerpoint cursus, waarin u allerlei tips en trucs kunt vinden voor bij het gebruiken van powerpoint. Powerpoint is een computerprogramma, wat bekend staat als Microsoft Office Powerpoint. Het is een onderdeel van Microsoft Office, een softwarepakket met meerdere programmas naast Powerpoint, zoals Word en Excel.
Basistaken in PowerPoint 2010 PowerPoint.
Tips voor het maken van een effectieve presentatie. Wat is PowerPoint? PowerPoint 2010 is een visuele en grafische-toepassing, hoofdzakelijk wordt gebruikt voor het maken van presentaties. Met PowerPoint, kunt u maken, weergeven en presenteren van diavoorstellingen met een combinatie van tekst, vormen, afbeeldingen, grafieken, animatie, grafieken, video's' en nog veel meer.
Powerpoint, wat is het en wat kan ik ermee?
In dit artikel geef ik je antwoord op de vraag; wat is PowerPoint en wat kan ik ermee? Veel mensen kennen de term PowerPoint vast en zeker, hebben er ooit wel eens van gehoord, hebben wel eens een presentatie gezien in PowerPoint of zelfs een presentatie of spreekbeurt gemaakt in PowerPoint.,
10 tips voor een goede Powerpoint presentatie Spijker en Co.
Vraag van te voren na welke apparatuur beschikbaar is, probeer de presentatie vooraf uit, zet een eventuele schermbeveiliging uit, houd afdrukken bij de hand voor het geval de techniek u in de steek laat. Heeft u hulp nodig bij het maken van een mooie template voor Powerpoint of een complete Powerpoint presentatie?
Microsoft PowerPoint Wikipedia.
Het is een pakket waarmee vooral gemakkelijk presentaties gemaakt kunnen worden die bestaan uit meerdere dia's. Door het gebruik van een eenduidige opmaak kan men eenvoudig mooie, eenduidige presentaties maken. Tot aan versie 2002 werd het programma gewoon PowerPoint genoemd, vanaf versie 2003 werd het Microsoft Office PowerPoint om duidelijker te maken dat het een onderdeel was van de Microsoft Office-suite.
Powerpoint Alles wat je erover wilt weten.
Misschien heb je powerpoint wel eens gebruikt of begin je aan jouw eerste keer. Op deze pagina geven we een inleiding op het gebruik van het programma POWERPOINT, ook wel bekend als ppt. We vertellen je wat het is, de geschiedenis en wat je ermee kan doen.
Wat is een Powerpoint-presentatie?
Tips Kennisbank Wat is een PowerPoint-presentatie? Wat is een PowerPoint-presentatie? Met Powerpoint kun je op een eenvoudige manier presentaties maken, die bestaan uit een aantal opeenvolgende dias. De Powerpoint-presentatie ondersteunt de presentatie het verhaal van de spreker. In principe zul je met Powerpoint lineair presenteren; na dia 1 komt dia 2, na dia 2 komt dia 3, etc.

Contacteer ons