Meer resultaten voor afbeelding vrijstaand maken

afbeelding vrijstaand maken
 
tutorial schaduwen in je foto vrijstaand maken Fotografille.
tutorial schaduwen in je foto vrijstaand maken. 29 januari 2016. Wil jij weleens een afbeelding vrijstaand maken om hem op een andere ondergrond te zetten, maar weet je niet hoe je de schaduwen mee kan krijgen? Vandaag deel ik dit in een tutorial voor echte Photoshop-kenners.
iTip: Afbeelding vrijstaand maken met Voorvertoning iCreate Magazine.
iTip: Afbeelding vrijstaand maken met Voorvertoning. Workshop donderdag 05-01-2017, door Sven Lamers. Home / Workshops / iTip: Afbeelding vrijstaand maken met Voorvertoning. Soms wil je de achtergrond van een foto weghalen: je maakt dan een object op de foto vrijstaand.
Afbeelding vrijstaand maken in Adobe Photoshop SUPERDRUKKER BLOG.
Open de afbeelding en selecteer in het linkse menu de toverstaf. klik op de achtergrond van de afbeelding die je uiteindelijk wilt verwijderen. Klik in het boven-menu op selecteren en dan op selectie omkeren, nu heb je de afbeelding die je vrijstaand wilt maken geselecteerd.
Hoe maak je een afbeelding vrijstaand? PPT Solutions.
13 mei 2016. Vaak denkt men een ander programma te moeten gebruiken voor het vrijstaand maken van een afbeelding. Dit kost tijd en is eigenlijk overbodig. Want in enkele stappen leggen wij uit hoe je in PowerPoint zelf je afbeelding vrijstaand kunt maken.
Een foto vrijstaand maken in Photoshop is simpel De Fotograficus Jij bent mooi!
Vrijstaand maken in Photoshop: Het resultaat. Ik hoop je een stap verder te hebben geholpen met je fotos vrijstaand maken in Photoshop. Heb je vragen, stel ze gerust. Veel mogelijkheid hiertoe heb je ook in de workshop Basis fotobewerking met Adobe Photoshop. Ook kun je je abonneren op mijn nieuwsbrief waar altijd Photoshop tips in staan. Tot volgende week! Volg mijn blog. Vind een blog op trefwoord. Zoeken naar: Zoeken. Meest recente berichten. Perfectionisme laten varen 23 augustus 2016. Schoonheid: Ken/ Ben je eigen stijl 9 augustus 2016. Martine op Een afbeelding verkleinen in Photoshop: Zo doe je dat!
Photoshop foto uitknippen tutorial vrijstaand maken.
Als je het gehele object hebt omtekend je moet helemaal terug werken naar het begin punt en die weer aanklikken als je de cirkel rond wilt maken. Je gaat dan vervolgens naar rechts waar je de optie Paths paden ziet staan.

Contacteer ons